Áruházak bemutatása


CBA Prima 5

Szeged Nova6728 Szeged, Back Bernát u. 7.

A Szegedről kivezető 5-ös főút mentén épült áruház eladótere 4000 négyzetméteres, a gépjárművel érkező vásárlóink kényelmes vásárlásához 176 parkolóhelyet alakítottunk ki, az áruház környezetét parkosítással tettük még vásárlóbarátabbá.

A gépjárművel nem rendelkező vásárlóink a Mars térről induló 79 jelzésű autóbusszal közelíthetik meg áruházunkat. Az áruház előtt kialakított, a mai kor igényeinek megfelelő buszmegállóban a várakozás pillanatai is gyorsan elillannak.

6726 Szeged, Szőregi út 80.

Az áruház Újszeged legforgalmasabb útvonala mentén található, melynek megközelítése a vásárlók részéről a Szőregi út irányából, új körforgalmon és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló úton keresztül történik.

A személygépkocsikkal érkező vásárlók parkolását az épület alatt elhelyezett kb. 350 darab parkolóhely biztosítja. A kerékpárral közlekedők a Szőregi út déli oldalán futó kerékpárúton, majd a körforgalmon átvezetve érkeznek az épülethez. A tömegközlekedéssel érkező vásárlók a Szőregi úton található helyi és távolsági buszmegállók irányából, gyalogúton keresztül közelíthetik meg az épületet.

Ínyenc csemegék

Csemege osztályunk széles választékban kínál saját gyártású húskészítményeket, házias termékeket, hidegkonyhai árukat, nemzetközi gyártók által elismert, minőségi sonkákat, sajtokat. Grillsütőnkben frissen készítjük el fűszerezett húsainkat, illetve folyamatosan forró kacsa-, liba- és sertés tepertővel kedveskedünk vásárlóinknak.

 

Kemencés-illatos-ropogós

Pékségünk minden nap reggeltől estig saját készítésű, a kemencéből közvetlenül a polcokra kerülő, illatozó pékáruval várja Önöket. A kosarába mintegy 40 féle kenyér és 90 féle péksütemény közül válogathat.

 

Harmatos-zamatos piactér

Zöldség-gyümölcs osztályunkra a friss árukat a szegedi, illetve a budapesti piacról szállítják hetente több alkalommal is munkatársaink, valamint számos hazai termelő kínálja napérlelte zamatos gyümölcsét, jóizű zöldségét vásárlóink részére. A közel 300 féle termék ízléses és tágas kihelyezése szemet gyönyörködtető látványban részesíti az arra járókat.

 

Folyó, tenger és tó találkozása

Halpultunkból a világ minden pontjáról, a kifogást követően azonnal, repülővel vagy teherautóval érkező kagyló, rák, homár és különféle tengeri halak nagy választéka vásárolható meg, a hét minden napján. Szakképzett munkatársaink a fogyasztók igényeinek megfelelően feldolgozva csomagolják a kiválasztott terméket. A tengeri élőlények mellett szegedi édesvízi halak is megtalálhatóak.

 

Húsimádóknak frissen, háziasan

Húsüzemünk kizárólag hazai vágóhidakról, vágás után közvetlenül, naponta frissen beszállított alapanyagból dolgozik. Hentes szakembereink az átvett árut feldolgozás – bontás, szeletelés, előkészítés – után helyezik ki a hűtőpultokba. A hús egyes részei a gyártó üzembe kerülnek, ahol hagyományos technológiával, hazai ízlés szerint fűszerezve készülnek el saját gyártású húskészítményeink.

 

Hegyek leve

Vinotéka választékunkba az évente megrendezésre kerülő CBA Országos Borversenyen, szakértő borászok által kiválasztott termelők borai kerülnek. A 100 termelő közel 1000 fajta borát mutatjuk meg Borpiacunkon, magyarországi tájegységek szerint, Villánytól Egerig, Szekszárdtól Etyek-Budáig, Balatontól Tokaj-Hegyaljáig.

 

Olasz életérzés

Prosciutto, pármai sonka, bazsalikom, mozzarella, parmezán sajt, vékony tészta – az igazi olasz pizzának nincs párja. Pizzériánkban pizzasütő mestereink eredeti olasz recept alapján, kemencében készítik el a többféle különleges pizzát.

 

Különleges ízélmény

Éttermi udvarunk választékát többféle fogyasztói igény mentén alakítottuk ki. A' la carte éttermünkben folyamatosan megújuló étlapunkról választva kiváló alapanyagokból készült ételeket fogyaszthatnak vendégeink kellemes, prémium környezetben.

 

Kerti partik illata

Ételeink elkészítésénél különös figyelmet fordítunk a bevizsgált alapanyagokra, kitűnő minőségre! Friss zöldségeket, mélytengeri halakat, a fűszerezett marhahúsokat olajfák lombjai alatt készítjük és szolgáljuk fel. Az áruházban vásárolt halakat akár a helyszínen grillezzük Ön és barátai szeme láttára.

 

Édes kincses sziget

Cukrászdánkban régi ízeket öltöztettünk új köntösbe. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a hagyományos és különleges sütemények, torták és eredeti olasz receptúra szerint készült mennyei fagylaltok. Kincses szigetünkre tévedt utazóink élményeit számos kehely különlegességgel tesszük teljessé.

 

Nem csak ébredezőknek

Ha üzleti megbeszélése van, tanulni akar, át akarja futni az e-mailjeit, vagy egyszerűen csak hátradőlne egy puha fotelban egy forró kávéval a kezében. Az igényes kávékultúrát képviselő Illy, igazi olasz kávék élvezetét varázsolja a betérő vendégek asztalára.

 

Harmóniában a természettel

Újszeged: ennek a területnek fél évezredes neve van: Nagy-Királica. Dugonics Andrástól tudjuk, hogy a magyarok a mai Újszegedet Királyi térnek, a szerbek Királicának nevezték. Izabella királynénak volt a birtoka, 1796-ban lett mezőváros, 1880. június 5-én csatolták Szegedhez. Régi nevéhez méltóan, fákkal és virágokkal övezett, pazar környezetben várja Önt a Szeged Nova.

 

 
   

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!